ŠKODLIVOST moku, na Lidské zdraví, zvaný: ,,káva" versus hňupství zaručených zpráv zaručených I odborníků, odborníci, výzkumů a je proklamujíc web: Novinky.cz :
Tak především, VŠE, co je ,,pražené" s sebou nese karcinogeny, tedy i například karamel, i kávová, a jiná zrna, semena.
Káva zelená obvykle, která je v základu močopudná, tedy by se to se zelenou kávou nemělo, nesmí, přehánět,
tak tato a jiná zelená (prostě přírodní) kávová zrna, bývají v pražírnách upraženy do téměř černa NA UHEL.
A tuhle špínu, ,,UHELNÍ" si Lidé nechávají vyluhovat ve vroucí vodě, a ze zvyku si ještě lebedí, jak že ta káva zalitá vroucí vodou prý voní. A pak TU ŠPÍNU UHELNOU, Z UHLÍ tohoť, Z KÁVOVÝCH ZRN PIJÍ DO TĚLA.
I JEDEN HRNEK takové KÁVY UMÍ OBVYKLE ČLOVĚKU SNÍŽIT pH TĚLA (měřeno v moči, viz podrobnosti zde: www.ForHealthOne.blogspot.com)
POD HRANICI KRITICKOU PRO ZDRAVÍ, A TO POD pH 6,4, na dobu i dvou, a více dní. Stejně, jako například běžný rohlík.. tovární ingredience s cukrem uvnitř..
Takže, primárně TO, CO VYVOLÁVÁ Z PITÍ KÁVY NEMOCE, NENÍ KÁVOVÉ ZRNO V PŘÍRODNÍ PODOBĚ, ALE SNÍŽENÍ pH ROVNOVÁHY V TĚLE, ZPŮSOBENÉ STRESEM BUŇEK Z NUTNOSTI VYPOŘÁDÁVAT SE S TRÁVENÍM TOHO ZPRAŽENÉHO ŠPINAVÉHO DO ČERNA UHLÍ, V PODOBĚ KÁVOVÝCH UPRAŽENÝCH ZRN, ROZPUŠTĚNÉ ŠPÍNY TÉ VE VODĚ. K TOMU SI PŘIDEJTE JEŠTĚ JED V TOMTO OHLEDU TŘTINOVÝ CUKR, USUŠENÉ CHEMICKÉ TAKŘKA LATEXY S TAKŘKA BĚLOBOU ZVANÉ ,,SUŠENÁ MLÉKA", S PŘIDANÝM CHEMICKY NAPŘÍKLAD ALERGENEM ZVANÝ: ,,KASEIN" ABY TEN BÍLÝ PRÁŠEK VYPADAL ASPOŇ TROCHU CHEMICKY JAKO MLÉKO SUŠENÉ OD KRAVIČKY, PŘIDÁVANÉ DO ŠÁLKŮ ,,KÁVY"..
.. NO, A ZBÝVÁ OTÁZKA:
JAK, LIDÉ, CHCETE BÝT JINAK UDRŽITELNĚ OPTIMÁLNĚ PO DOBU SVÉHO ŽIVOTA ZDRAVÍ, NEŽLI S RECEPTÁŘEM, VÝŠE UVEDENÝM ?
A TO BYLA JEN JEDNA KOMODITA SVĚTA, Z TISÍCŮ, KTERÉ LIDÉ KONZUMUJÍ, A PŘI TOM SI TÍM
VELMI
ŠKODÍ ZDRAVÍ.
~~
TOŤ názor k tématu
**Můj**
~~~